4. aug. 2013

Danmark

...er et av de deiligste landene jeg har feriert i. Maten er fantastisk, folket er hjertelig, stemningen er varm og det virker ikke som om at det er noen som har det så veldig travelt.

Jeg så ikke en eneste sykkelfantomet i trikot og alienhjelm. Derimot så jeg ungdom med "Swag" syklende på utdaterte damesykler. Jeg observerte også pensjonister og jenter i høye hæler syklende på sine knirkende framkomstmiddel. Ja - rett og slett fantastisk.
I tillegg til dette er jo Nyhavn fullstendig betagende, med sine vakre bygninger. Husbåter så jeg også.
Må innrømme at jeg har falt pladask. Her kunne jeg virkelig tenkt meg å bo. :)


 "Oslo by Evening"
 

 "Oslo"

 "City Blue"


 "Seagal"

"Sunset"

 "Beautiful Sunset"

"Breaking Through"

"The Land"

"On a Row"

"Welcome Denmark"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar